Garcia office Alblasserdam

Opdrachtgever
Garcia
Opdracht
Office design, productie, projectbegeleiding, installatie & styling
Jaar
2015
Locatie
Alblasserdam
Partner
Studio Jet

Het hoofdkantoor van Garcia in Alblasserdam ademt denim! Met de uitbreiding van het aantal werkplekken, werd het kantoor ook in een nieuw (blauw) jasje gestoken. Samen met Studio Jet maakten we hiervoor het ontwerp, produceerden in eigen beheer het meubilair en zorgden voor de sfeervolle aankleding en styling.

Samenwerken met Optie A is een feestje! Naast passie voor het vak en mooie dingen maken, ook altijd erg gezellig. Doorgaan tot het uiterste en het kan altijd beter en mooier. Oneindig ver gaan tot in detail om tot het beste resultaat te komen. Marian van Olst – eigenaar Studio Jet en Sketchupplaza >>

Garcia

Garcia groeide in ruim 40 jaar uit van kleinschalige denimfabriek in het Italiaanse Urbania tot een moderetailer met internationale bekendheid. Inmiddels is Garcia Jeans geheel in Nederlandse handen en biedt het label een volledige kledingcollectie. En met succes, want de retailer heeft wereldwijd ruim 2.000 stores, 250 medewerkers in dienst en is actief in ruim 20 landen. Garcia Jeans is een merk met een hart van denim!

Optie A en Garcia vonden elkaar in 2013. Een samenwerking die ooit begon met een briefing van een half A4'tje voor een grote beurs in Berlijn, resulteerde binnen 6 weken in een succesvolle Garcia-stand (die ook nog eens in de prijzen viel). Dat was het begin van een vruchtbare samenwerking en stevige vertrouwensband. Optie A is preferred supplier voor Garcia en verantwoordelijk voor het totaalpakket, van tradeshows tot het hosten van salesevents en inrichten showrooms en kantoren.