Optie A fotoshoot vtwonen

Jaar
2017
Locatie
Gouda
Fotografie
Margriet Hoekstra
Styling/tekst
Barbara Natzijl
Publicatie
Vtwonen september 2017 (cover)

"Wij creëren een omgeving waarin iedereen zich thuisvoelt en geïnspireerd raakt."

Andre en Annemarie (Optie A) zetten zich met passie en plezier dagelijks in om mooie dingen te bedenken voor hun opdrachtgevers. Met de aankoop van een voormalige boerderij aan de Bloemendaalseweg in Gouda konden zij hun eigen (woon)wensen in vervulling laten gaan. Dromen verwezenlijken op een blanco canvas, met de schil van de oude koeienstallen als uitgangspunt.

Andre: "Voor bedrijven bedenken wij interieurs die het verhaal van het bedrijf vertellen. Nu mocht dat helemaal voor ons zelf. Al snel wisten we dat er bij al het hout van de nok een strakke en rauwe betonvloer moest komen, eigenlijk zoals die er vroeger ook had gelegen als ondergrond voor de koeien. Met die basis ontstond de rest van onze industriƫle woonstijl vanzelf."

"Het huis is een lot uit de loterij", vult Annemarie aan: "Alles klopt! Het oogt hier stoer en voelt gezellig, dat vind ik ook het mooiste compliment dat ik kan krijgen."

Ons huis is beschikbaar voor fotografie, film- en televisieproducties via Bemiddelingsbureau Loesoplocatie >>

Nadat Optie A maanden gewerkt heeft aan fantastische projecten (van eerste schets tot uitvoering daarvan), heb ik al enkele keren het eindresultaat mogen vastleggen. Een eretaak!Margriet Hoekstra - Eigenaar Margriet Hoekstra Fotografie >>